Afbeelding 66 Afbeelding 146 Afbeelding 163

ZUMBA & STRONG Nation

Alle Zumba® lessen worden verzorgd door gecertificeerde docenten!  

Zumba FitnessZumba® is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het isopgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba® doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd Zumba instructeurs. Het voordeel van een Zumba® cursus volgen bij onze dansschool is dat u gegarandeerd iedere les mee kunt doen.
Een les duurt 45 minuten.

Lesdagen:
MAANDAG 19:30 UUR en 
WOENSDAG 19:45 UUR en DONDERDAG 19:30 uur!

Zumba GoldBen je 50 jaar of ouder en hou je van het Latijns- Amerikaanse dansritme, dan is dit echt iets voor u. Het voordeel is dat u geen vaste danspartner nodig heeft. Zumba Gold® is Zumba, maar dan net in een iets rustiger tempo en opbouw. Zumba Gold® is geschikt voor de 50 plussers en voor diegene die voor het eerst Zumba willen leren. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om hun lichaam in conditie te houden door te dansen en te genieten. Een les duurt 45 minuten.

Lesdag:       MAANDAG 10:45 UUR 
                                                                                                            

NIEUW bij Dansstudio SerenaDance:
STRONG Nation (voorheen STRONGbyZumba)
is een combinatie van HIIT training en krachttraining met je eigen lichaamsgewicht geleid door muziek, een total-body workout. Het tempo van de muziek leidt de intensiteit.
De les is opgebouwt uit een Warming-up, 4 Quadranten en Coolingdown. Bij Quadrant 4 doen we de grondoefeningen op een matje. Het is dé les voor calorieverbranding! De ideale les voor spieropbouw en conditieverbetering.
Vanaf 16 jaar!

Vergeet niet uw bidon, handdoek en (yoga)matje naar deze les mee te nemen!
Deze les duurt 45 minuten!

Lesdag: DINSDAG om 19:45 uur   
                                                                                                                                                   zin