Afbeelding 156 Afbeelding 157

Lesinformatie

 

Informatie danslessen en sportlessen    
dansles foto

Stijldansen is een verzamelnaam van Ballroom en Latin dansen. Stijldansen wordt bij ons ook als sport beoefend en wordt dan danssport genoemd. In totaal bestaat het stijldansen uit 10 verschillende dansen, waarvan u al 6 dansen leert in het eerste jaar. Naast de reguliere stijldanscursus bieden wij ook Senioren Stijldanslessen aan. Bij deze danscursus ligt het lestempo en muziektempo lager dan de reguliere lessen. 
meer informatie

Wedstrijddansen: je kunt al wedstrijden dansen vanaf 6 jaar en tot en met de Senioren klasse.
Heeft u interesse om wedstrijden te gaan dansen?? Schrijf u dan in voor de sportklasse. 
Voor de wedstrijddansers zijn er ook trainingsmogelijkheden bij ons voor Latin en Ballroom.
Dit zijn vrije trainingen!! Wilt u op een bepaald tijdstip/dag trainen, dan kan dit in overleg met Serena!

meer informatie 

Wilt u een unieke openingsdans:
Ook voor uw Openingsdans kunt u bij ons terecht! Voor meer informatie mailt u naar info@serenadance.nl. Gezamenlijk kijken we naar de mogelijkheden en wat uw wensen zijn voor de openingsdans en de gewenste muziek.

Klik hier voor meer informatie over privéles voor uw openingsdans, maar ook als u niet in een groepsles wilt of kunt dansen, dan zijn privélessen wat u zoekt en tevens direct te starten en individueel!

zumba Zumba is een danssportles gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, cumbia en samba. Bij een Zumbales doe je dans-en fitnessoefeningen op Latin muziek. Het voordeel van een Zumbales volgen bij onze dansstudio is dat gegarandeerd bij iedere les de kwaliteit hoog is... Elke maandag en woensdag! Een les duurt 45 minuten.
meer informatie

 strong nation

STRONG Nation (voorheen STRONGbyZumba) is een combinatie van HIIT training en krachttraining met je eigen lichaamsgewicht geleid door muziek, een total-body workout. Het tempo van de muziek leidt de intensiteit.
De les is opgebouwt uit een Warming-up, 4 Quadranten en Coolingdown.
Bij Quadrant 4 doen we de grondoefeningen op een matje. Het is dé les voor calorieverbranding! De ideale les voor spieropbouw en conditieverbetering. Vanaf 16 jaar!
Elke dinsdagavond 19:45 uur.
Een les duurt 45 minuten.
streetdance STREETDANCE
Streetdance voor kinderen vanaf 5 -14 jaar. Bij Streetdance leer je de coole moves uit bijvoorbeeld de videoclips van nu en de stoere bewegingen op muziek van de hedendaagse hitnummers.
Dinsdagmiddag 18:00 uur 5-9jaar & 18:45 uur  9-14jaar
Een les duurt 45 minuten. 

meer informatie

salsa

Salsa is ontstaan in Cuba uit de Cubaanse Son en heeft zich verder ontwikkeld in het caraibisch gebied, latijns amerika en noord amerika. Salsa dans je op een vierkwartsmaat, wat gekenmerkt wordt door het zetten van telkens 3 stappen met een pauze. Wij verzorgen Salsa On1, LA Style!
meer informatie

country linedance

Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. Er wordt in de lessen in lijnen/rijen gedanst, als een grote groep. Tijdens de cursus leert u verschillende danspassen op Country&Hedendaagse muziek.
Elke woensdag!
NIEUWE BEGINNERSCURSUS start september 2021!
meer informatie

Afdansen

meer informatie over het afdansen

Privélessen 

meer informatie 

Dansen bij Dansstudio SerenaDance??  SCHRIJF U IN voor een danscursus Stijldansen, Salsa, Linedance, Streetdance of voor onze lessen Zumba(Gold) of STRONG30 of vraag een proefles aan!!!