Afbeelding 156 Afbeelding 157

Lesinformatie

 

Informatie danslessen en sportlessen    
dansles foto

Stijldansen is een verzamelnaam van Ballroom en Latin dansen. Stijldansen wordt bij ons ook als sport beoefend en wordt dan danssport genoemd. In totaal bestaat het stijldansen uit 10 verschillende dansen, waarvan u al 6 dansen leert in het eerste jaar. Naast de reguliere stijldanscursus bieden wij ook Senioren Stijldanslessen aan. Bij deze danscursus ligt het lestempo en muziektempo lager dan de reguliere lessen. 
meer informatie

Wedstrijddansen: je kunt al wedstrijden dansen vanaf 6 jaar en tot en met de Senioren klasse.
Heeft u interesse om wedstrijden te gaan dansen?? Schrijf u dan in voor de sportklasse. 
Voor de wedstrijddansers zijn er ook trainingsmogelijkheden bij ons voor Latin en Ballroom.
Dit zijn vrije trainingen!! Wilt u op een bepaald tijdstip/dag trainen, dan kan dit in overleg met Serena!

meer informatie 

Wilt u een unieke openingsdans:
Ook voor uw Openingsdans kunt u bij ons terecht! Voor meer informatie mailt u naar info@serenadance.nl. Gezamenlijk kijken we naar de mogelijkheden en wat uw wensen zijn voor de openingsdans en de gewenste muziek.

Klik hier voor meer informatie over privéles voor uw openingsdans, maar ook als u niet in een groepsles wilt of kunt dansen, dan zijn privélessen wat u zoekt en tevens direct te starten en individueel!

zumba Zumba is een danssportles gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, cumbia en samba. Bij een Zumbales doe je dans-en fitnessoefeningen op Latin muziek. Het voordeel van een Zumbales volgen bij onze dansstudio is dat gegarandeerd bij iedere les de kwaliteit hoog is... Elke maandag en woensdag!
meer informatie

 strong nation

STRONG Nation 30 min. (voorheen STRONGbyZumba) is een high-intensity workout waar elke beweging is synced to a beat. Je gebruikt alleen je eigen lichaam, geen attributen. STRONG Nation will test your strength and stamina in a powerful cardio and muscle-conditioning session in one, all led by music.
Elke dinsdag en donderdag!
streetdance STREETDANCE
Streetdance voor kinderen vanaf 5 -13 jaar. Bij Streetdance leer je de coole moves uit bijvoorbeeld de videoclips van nu en de stoere bewegingen op muziek van de hedendaagse hitnummers.
Dinsdagmiddag 18:00 uur 5-8jaar & 18:45 uur  9-13jaar
Een les duurt 45 minuten. 

meer informatie

salsa

Salsa is ontstaan in Cuba uit de Cubaanse Son en heeft zich verder ontwikkeld in het caraibisch gebied, latijns amerika en noord amerika. Salsa dans je op een vierkwartsmaat, wat gekenmerkt wordt door het zetten van telkens 3 stappen met een pauze. Wij verzorgen Salsa On1, LA Style!
meer informatie

country linedance

Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. Er wordt in de lessen in lijnen/rijen gedanst, als een grote groep. Tijdens de cursus leert u verschillende danspassen op Country&Hedendaagse muziek.
Elke woensdagochtend/middag! NIEUWE BEGINNERSCURSUS start maart 2021!
meer informatie

Afdansen

meer informatie over het afdansen

Privélessen 

meer informatie 

Dansen bij Dansstudio SerenaDance??  SCHRIJF U IN voor een danscursus Stijldansen, Salsa, Linedance, Streetdance of voor onze lessen Zumba(Gold) of STRONG30 of vraag een proefles aan!!!