KIDS dansen

Wij bieden de lessen Streetdance, A.D.V. peuterdans/kleuterdans, Ballet, Jazz/Modern & HipHop aan voor kinderen en jongeren van 2jr. t/m 15 jaar
bij Dansstudio SerenaDance. 

Streetdance 6jr.-13jr.

De achterbuurten van New York in de jaren ’80, dat is waar streetdance zijn roots vindt. In de jaren ’90 waaide dit fenomeen ook over naar Europa en diens media. Streetdance is een verzamelnaam voor allerlei soorten dansvormen die op straat, in clubs en op het schoolplein ontwikkeld en uitgevoerd werden. Ook kenmerkend voor streetdance zijn de losse ‘baggy’ kleding die dansbaar en ruim zittend is, en de bewegingen die vaak losjes en luchtig overkomen. Er werd, en wordt nog steeds, gedanst op populaire hiphop en R&B muziek. Zoals vroeger MC Hammer, en tegenwoordig artiesten als o.a. Jason Derulo, Tiesto, Zara Larsson en Jonas Blue.
Een les duurt 45 minuten en worden verzorgd door onze docent Dora. Er zijn 2 leeftijdsgroepen op dinsdag om 18:15 uur (6+ jaar) & om 19:00 uur (9+ jaar)

A.D.V. (Algemene Dans Vorming) Peuterdans & Kleuterdans

Algemene Dans Vorming is speciaal ontwikkeld om de jongere kinderen voor te bereiden op de verschillende dansvormen zoals klassiek ballet, jazzballet, modern en streetdance. Het doel is uw kind kennis te laten maken met bewegen op muziek en dans. Deze dansvorm is voor de leeftijden 2 jaar tot 5 jaar het meest toegankelijk, omdat de muziek ook hun belevings- en fantasiewereld aanspreekt in de 2 leeftijdsgroepen. Er wordt op een speelse manier gewerkt aan het gevoel voor ritme, muziek en ruimte. Zo maken de kinderen ook kennis met choreografie en spel en met het tellen van maatsoorten en ook het luisteren naar verschillende ritmes komen in deze les aan bod. De oefeningen worden in verhaal- of spelvorm gegeven en er is veel ruimte voor improvisatie.
Een les duurt 45 minuten en worden verzorgd door onze docent Dora. Lessen A.D.V. (2jr.-5jr.) zijn op zaterdag om 9:00 uur & 9:45 uur.
De 2 leeftijdsgroepen A.D.V. zijn:
09:00 uur Peuterdans 2-3 jaar
09:45 uur Kleuterdans 4-5 jaar

Klassiek Ballet (6jr.+)

De ballettechniek wordt stapsgewijs aangeleerd; zo precies en correct mogelijk. Er wordt steeds voortgeborduurd op het geleerde om een goede basis op te bouwen. 

De lessen zijn opgebouwd uit oefeningen op de grond, voor de spiegel en door de zaal. Zeker bij de jongere leerlingen werken we ook met improvisatieoefeningen.
Dansplezier en discipline gaan samen in onze kinderlessen.
Een les duurt 45 minuten en wordt verzorgd door onze docent Dora. Bij voldoende aanmeldingen start de groep op zaterdag om 10:30 uur!

Hip Hop 10+
In onze Hip Hop danslessen maak je kennis met Hip Hop in de breedste zin van het woord. Naast de Hip Hop basics (zoals bounce, groove en rock & flow) komen verschillende disciplines en Hip Hop stijlen aan bod. We werken aan de old skool dictionary steps en aan de basistechnieken.
Een les duurt 45 minuten en wordt verzorgd door onze docent Dora. Bij voldoende aanmeldingen start de groep op zaterdag om 11:15 uur.

Danslessen voor kinderen en tieners

Wij verzorgen al onze danslessen in Capelle aan den IJssel voor de leeftijdsgroepen kids en teens op de dinsdag en zaterdag. Instromen in deze lessen is altijd mogelijk, vraag je proefles(€6,-) aan via ons proeflesformulier. Vanaf 6 deelnemers starten wij een nieuwe groep.
De lessen worden gegeven in de schoolweken. In schoolvakanties en op feestdagen zijn er géén danslessen.

1x p/wk dansen voor maar €21,- per maand óf €200 per schooljaar!! (Wij hanteren géén inschrijfkosten)
SCHRIJF JE NU IN EN DOE MEE!!

Aan het einde van het dans/schooljaar organiseren wij een eindshow voor familie/vrienden. Gedurende het seizoen zijn er ook enkele kijklessen voor de ouders.

Wilt u nog meer informatie over onze kids danslessen in Capelle aan den IJssel? U kunt ons bereiken via tel. 010-4509922, of vragen of opmerkingen achterlaten via ons online contactformulier. Wij horen graag van u!

SCHRIJF U NU IN via ons inschrijfformulier of kom langs en DOE MEE!!!

Onze dansdocent voor A.D.V., Streetdance, Ballet, Jazz/Modern en HipHop stelt zich voor:

 

Mijn naam is Dora en ben 21 jaar. Vanaf jongs af aan is dansen al het liefste wat ik doe. Daarbij komt dat ik al vanaf de basisschool zeg dat ik juf wil worden. Nu is het geven van danslessen de perfecte combi! Momenteel studeer ik danseducatie in Tilburg aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten. Ik kijk er ontzettend naar uit mijn passie met alles en iedereen te delen en samen te doen wat ik het liefste doe. 

Serena Dance

Capelseweg 39
2907XA - Capelle aan den IJssel

Mail: info@serenadance.nl
Tel.: 010-4509922
KvK: 50823523
Btw: NL002195664B34