Afbeelding 66 Afbeelding 146

ZUMBA fitness & STRONG by Zumba

Alle Zumba® lessen worden verzorgd door gecertificeerde docenten en duren 55 minuten (excl. Kidsles).  

Zumba FitnessZumba® is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het isopgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba® doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd Zumba instructeurs. Het voordeel van een Zumba® cursus volgen bij onze dansschool is dat u gegarandeerd iedere les mee kunt doen.
Een les duurt 55 minuten.

Lesdagen:
MAANDAG 19:35 UUR en 
WOENSDAG 19:45 UUR!
 

Zumba GoldBen je 50 jaar of ouder en hou je van het Latijns- Amerikaanse dansritme, dan is dit echt iets voor u. Het voordeel is dat u geen vaste danspartner nodig heeft. Zumba Gold® is Zumba, maar dan net in een iets rustiger tempo en opbouw. Zumba Gold® is geschikt voor de 50 plussers en voor diegene die voor het eerst Zumba willen leren. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om hun lichaam in conditie te houden door te dansen en te genieten. Een les duurt 55 minuten.

Lesdag:                         MAANDAG 10:45 UUR


Zumba KidsNaast Zumba Fitness, wordt ook Zumba Kids gegeven bij SerenaDance!
Zumba Kids is de officiële benaming voor Zumba Fitness voor kinderen. Dit speciaal voor kinderen ontwikkeld Zumba programma zorgt ervoor dat ook kinderen kunnen dansen en springen op het ritme van Zumba. Dit programma is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Zumba KIDS lessen zijn onderverdeeld in de volgende leeftijdscategorieën: KIDS JR. (4 t/m 6 jaar) en KIDS (7 t/m 12 jaar).  Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes van Zumba Kids spreekt het ook de kinderen heel erg aan om te shaken en te swingen met de heupen op de muziek. Na het 1 keer gezien te hebben, doen ze de pasjes al na en zullen daarna niet meer van de dansvloer weg te slaan zijn. Een les duurt 40 minuten.

Lesdag: WOENSDAG 15:20 UUR

NIEUW bij Dansstudio SerenaDance:   STRONGbyZumba!
Vergeet niet uw handdoek en (yoga)matje naar deze les mee te nemen!

STRONGbyZumba:
Donderdag  om 19:30 uur

Kosten ZUMBA(Gold) & STRONG by Zumba*:
GRATIS proefles
€60,- 10-rittenkaart  (€6,- per les, 3 maanden geldig)
€20,- 1x p/wk maandabonnement via automatische incasso (€5,- per les, maandelijks opzegbaar) 
€30,- 2x p/wk maandabonnement via automatische incasso (€3,75 per les, maandelijks opzegbaar)
€40,- onbeperkt maandabonnement via automatische incasso (€2,50 per les, maandelijks opzegbaar)
€9,-   losse les

Kosten ZUMBAKids:
€45,- per blok van 10 lessen.
 *incl. flesje water                                                                                                                                                                                           zin