Afbeelding 66 Afbeelding 146

ZUMBA fitness & STRONG by Zumba

Alle Zumba® lessen worden verzorgd door gecertificeerde docenten.  

Zumba FitnessZumba® is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het isopgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba® doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd Zumba instructeurs. Het voordeel van een Zumba® cursus volgen bij onze dansschool is dat u gegarandeerd iedere les mee kunt doen. Bij inschrijven reserveert u een plekje. Bij fitnessscholen komt het vaak voor dat een Zumba les volgeboekt is en dat u niet mee kunt doen. 

Lesdagen:
MAANDAG 19:35 UUR en 
WOENSDAG 19:45 UUR!
 

Zumba GoldBen je 50 jaar of ouder en hou je van het Latijns- Amerikaanse dansritme, dan is dit echt iets voor u. Het voordeel is dat u geen vaste danspartner nodig heeft. Zumba Gold® is Zumba, maar dan net in een iets rustiger tempo en opbouw. Zumba Gold® is geschikt voor de 50 plussers en voor diegene die voor het eerst Zumba willen leren. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om hun lichaam in conditie te houden door te dansen en te genieten.

Lesdag:                         MAANDAG 11:00 UUR


Zumba KidsNaast Zumba Fitness, wordt ook Zumba Kids gegeven bij SerenaDance!
Zumba Kids is de officiële benaming voor Zumba Fitness voor kinderen. Dit speciaal voor kinderen ontwikkeld Zumba programma zorgt ervoor dat ook kinderen kunnen dansen en springen op het ritme van Zumba. Dit programma is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Zumba KIDS lessen zijn onderverdeeld in de volgende leeftijdscategorieën: KIDS JR. (4 t/m 6 jaar) en KIDS (7 t/m 12 jaar).  Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes van Zumba Kids spreekt het ook de kinderen heel erg aan om te shaken en te swingen met de heupen op de muziek. Na het 1 keer gezien te hebben, doen ze de pasjes al na en zullen daarna niet meer van de dansvloer weg te slaan zijn.

ZOMER 2017 NIEUW bij Dansstudio SerenaDance 
Vergeet niet uw handdoek en (yoga)matje naar deze les mee te nemen!

STRONGbyZumba: vanaf 28 september
Donderdag  om 19:25 uur


Kosten ZUMBA 16+ & ZUMBAGOLD 18+& STRONG by Zumba 16+:
€60,- 10-rittenkaart ZUMBA (mag combineren met Zumba/ZumbaGold/STRONG by Zumba)
€20,- 1x p/wk maandabonnement via automatische incasso 
€30,- 2x p/wk maandabonnement via automatische incasso (te combineren met Zumba/STRONG by Zumba/ZumbaGold) 
€40,- 3x p/wk maandabonnement via automatische incasso (te combineren met Zumba/STRONG by Zumba/ZumbaGold)
                                                                                                                                                                                                               zin