Lesinformatie

 

Klik hier voor het Lesgeld , Lesrooster !                    
dansles foto

Stijldansen is een verzamelnaam van Ballroom en Latin dansen. Stijldansen wordt bij ons ook als sport beoefend en wordt dan danssport genoemd. In totaal bestaat het stijldansen uit 10 verschillende dansen, waarvan u al 6 dansen leert in het eerste jaar. Naast de stijldanscursus voor paren bieden wij ook Solodansen aan. Tijdens deze cursus, zonder danspartner, leert u diverse dansstijlen, zoals ballroom , latin, salsa en merengue...
meer informatie

Wedstrijddansen: je kunt al wedstrijden dansen vanaf 6 jaar en tot en met de Senioren klasse.
Heeft u interesse om wedstrijden te gaan dansen?? Schrijf u dan in voor de sportklasse. 
Voor de wedstrijddansers zijn er ook trainingsmogelijkheden bij ons voor Latin en Ballroom.
Dit zijn vrije trainingen!! (zie lesrooster)   Wilt u op een ander tijdstip trainen, dan kan dit in overleg met Serena!
meer informatie 

Mini-Trouwcursus: Tijdens deze mini cursus van 5 lessen, leert u de basispassen van o.a de Foxtrot, Cha cha cha, Engelse wals en Jive, waarmee u op elke bruiloft kunt dansen. Deze cursus is een groepsles met uw familie en vrienden.

Ook voor uw Openingsdans kunt u bij ons terecht! Voor meer informatie mailt u naar info@serenadance.nl. Gezamenlijk kijken we naar de mogelijkheden en wat uw wensen zijn voor de openingsdans en de gewenste muziek.
Klik hier voor meer informatie over priveles !

 BBB

BBB is een groepsles waarbij de nadruk ligt op oefeningen voor de Buik, Billen en Benen op top 40 muziek en is voor jong en oud. 
zumba Zumba is een danssportles gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, cumbia en samba. Bij een Zumbales doe je dans-en fitnessoefeningen op Latin muziek. Het voordeel van een Zumbacursus volgen bij onze dansstudio is dat u gegarandeerd iedere les mee kunt doen...
meer informatie

 www.strongbyzumba.com

STRONG by Zumba is een high-intensity workout waar elke beweging is synced to a beat. Using only your body weight. STRONG by Zumba® will test your strength and stamina in a powerful cardio and muscle-conditioning session in one, all led by music.
Kids Zumba
KIDSZumba. ZUMBA voor kinderen vanaf 5 jaar. Zo maken de kinderen kennis met de diverse dansstijlen van Zumba. Een les duurt 45 minuten.

meer informatie

salsa

Salsa is ontstaan in Cuba uit de Cubaanse Son en heeft zich verder ontwikkeld in het caraibisch gebied, latijns amerika en noord amerika. Salsa dans je op een vierkwartsmaat, wat gekenmerkt wordt door het zetten van telkens 3 stappen met een pauze. Wij verzorgen Salsa On1, LA Style!
meer informatie

country linedance

Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. Er wordt in de lessen in lijnen/rijen gedanst, als een grote groep. Tijdens de cursus leert u verschillende danspassen op Country&Hedendaagse muziek. 
meer informatie

Afdansen

meer informatie over het afdansen

Privélessen 

meer informatie 

Dansen bij Dansstudio SerenaDance??  Schrijf je dan nu in voor onze nieuwe danscursussen vanaf september 2018!!